Wat doe ik

Kenmerkend:

Ik werk met wat er is, naar een gewenst punt op de horizon.

Doelgericht, creatief, uitdagend, zonder duwend te zijn of over grenzen te gaan. Het elastiekje mag wel op spanning staan, maar mag niet breken.

Respect voor deelnemers en de organisatie staan voorop, daarbij zal ik niet schuwen om wat ik zie aan weerstanden en remmingen te benoemen.

Een organisatie is wat medewerkers doen. Dus persoonlijke effectiviteit en het nemen van eigen verantwoordelijkheid is een must om de organisatie te laten floreren. Ik geloof dat iedereen een uitdaging en een groeipunt heeft. De kunst is die te vinden en uit te dagen. Om de betrokken medewerker de veiligheid te bieden met die leerpunten aan het werk te durven gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *