Wie ben ik

Ik ben Carla van Weelie, geboren in 1960 in Nieuw Guinea.
Na heel wat omzwervingen terechtgekomen in Nederland. CarlavanWeelie_01

Al tijdens mijn Bachelor Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan het werk gegaan in crisis-opvangcentrum/leefgemeenschap Noach in Friesland. Als medeoprichter en coach heb ik daar 10 jaar lang met hart en ziel gewerkt.

Daarna begon mijn periode bij Arbeidsvoorziening Friesland. Als sollicitatietrainer en outplacement coach heb ik me met verschillende doelgroepen en diensten beziggehouden. In die jaren heb ik een tweejarige opleiding VO Personeel & Organisatiemanagement gevolgd.

Mijn werk als trainer heb ik voortgezet bij SBI training en advies in Doorn. Het trainen van vrijwilligers en bestuurders van diverse patiëntenverenigingen en het geven van maatwerktrainingen aan bedrijven, combineerde ik met het managen van 3 landelijke teams.

Via een omweg kwam ik bij de Evangelische Omroep terecht waar ik 4 jaar manager was, en daarnaast zeer uiteenlopende programma’s presenteerde. Aansluitend was ik 8 jaar full-time presentator. Ik reisde voor het programma Metterdaad, een fondsen wervend programma, de hele wereld over om hulpprojecten te bezoeken en te filmen.

Sinds 2015 ben ik zelfstandig trainer/adviseur/coach en eigenaar van Grow2Care, met een rugzak vol met boeiende ervaring en creatieve ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *