Wie ben ik

Ik ben Carla van Weelie, geboren in 1960 in Nieuw Guinea.
Na heel wat omzwervingen terechtgekomen in Nederland. CarlavanWeelie_01Al tijdens mijn Bachelor Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan het werk gegaan in crisis-opvangcentrum/leefgemeenschap Noach in Friesland. Tien jaar, en drie kinderen verder, begon mijn periode bij Arbeidsvoorziening Friesland. Als sollicitatietrainer en outplacement coach heb ik me met verschillende doelgroepen en diensten beziggehouden. Mijn werk als trainer heb ik voortgezet bij SBI training en advies in Doorn. Het trainen van vrijwilligers en bestuurders van diverse patiëntenverenigingen en maatwerktrainingen combineerde ik met manager zijn van 3 landelijke teams. Via een omweg kwam ik bij de Evangelische Omroep terecht waar ik bijna 12 jaar zeer uiteenlopende programma’s presenteerde. De laatste 8 jaar daarvan reisde ik voor Metterdaad, een fondsenwerven programma de hele wereld over, om hulpprojecten te bezoeken en te filmen. Nu ben ik weer terug bij het trainen, als zelfstandig trainer/adviseur/coach, met een volle rugzak aan ervaring en ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *