In2Move samenwerking

Tjeerd de Graaf is al bijna 40 jaar mijn partner, zowel privé als collegiaal. Samen zijn we ooit begonnen in het crisis/opvangcentrum Noach, hij als verpleegkundige, ik als maatschappelijk werker. Als communicatie trainers zijn we al jaren elkaars sparringpartner. We inspireren elkaar en scherpen elkaar om nooit een training op de automatische piloot te doen.

Ook op het gebied van creatief trainen en coachen zijn we aan elkaar gewaagd. fotoI2MBeiden hebben we de opleiding ‘Speels coachen” gevolgd bij Lex Mulder en Berrie Collewijn. En we hebben ons bekwaamd in Voice Dialogue bij Judith Budde.

We vinden het een uitdaging om alle bestaande methodieken en modellen “op de grond” uit te werken en in lichaamstaal te verwerken. Onze visie op leren heeft te maken met: kennis, zien, horen, doen en voelen. Leren door middel van zoveel mogelijk zintuigen zal het geleerde meer laten beklijven en ook in de toekomst effectiever laten zijn.

3 gedachten over “In2Move samenwerking”

 1. Beste Carla en Tjeerd,
  Vanuit C’est La Vie Huis heb ik met Tjeerd een leuke dag doorgebracht op 13 januari jl.
  Nu ben ik bezig met een initiatief voor een Woongroep in Bussum (woongroepbussum.nl) voor verstandelijke gehandicapten. Daar gaan we ook vrijwillligers werven en opleiden. Kunnen jullie voor hen ook iets betekenen als opleider?
  Groet Marjolein Risseeuw

  1. beste Marjolein, goed om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad met Tjeerd, hoop dat het jullie verder gebracht heeft in het proces van leiding geven aan het C’est La Vie-Huis. Uiteraard willen we graag meedenken over het werven en opleiden van vrijwilligers voor de Woongroep.
   hartelijke groet
   Carla

 2. ik had enkele vragen over/aan Tjeerd
  jaren 80:
  ziekenhuis Naarden?
  in Bussem gewoond?
  auto Citroën naar zuid Frankrijk ??

  als deze steekwoorden hem bekend voorkomen, hoor ik graag van hem… Jaren geleden Namelijk, Groetjes Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *